طبابت

گر طبیبانه بیایی به سر بالینم ///// به دو عالم ندهم لذت بیماری را

طبابت

گر طبیبانه بیایی به سر بالینم ///// به دو عالم ندهم لذت بیماری را

مشخصات بلاگ

در عصر حاضر سه مکتب طبی به طور عمده نفس می کشند:
طب قدیم!
طب جدید!
طب تلفیقی!
اکثر مطالبی که به اسم طب سنتی و طب قدیم در جامعه تبیین می شود در واقع طب تلفیقی هست!!!
اما بنده در اینجا فقط و فقط قصد دارم به ترویج طب قدیم که پایه ای وحیانی دارد بپردازم.
باشد که مقبول افتد!

نویسندگان

(هوالعالم)

خیلی از دوستان میخواهند بدونند که چگونه میشه مواد غذایی ودارویی رو شناخت و پی به سردی و گرمی اونا برد.حقیر یک اصل کلی رو بیان میکنم که مبنای آن رو از جناب مرحوم بوعلی وام گرفته ام.

هرچیز؛ تاکید میکنم هرچیزی که در دهان میگذاریم ومزه ی آن:شیرین،تند،تلخ وشور باشد گرم است.

وهرچیزی که دردهان میگذاریم ومزه آن:ترش،بی مزه،گس،قابض باشد سرد است.

حالا خودتون قیاس کنید.

این رو که اینجا گفتم حدود پنج جلسه درس گفتم تا دوستان متوجه شدند اما الحمدلله چون مخاطبین با فکر وهوش هستند انشالله همین چند خط کفایت میکند.

والحمدلله رب العالمین!